• Ik ben Max de Boorder en sinds de F-jes lid bij V.O.C. Naast het voetballen fluit ik af een toe een jeugdwedstrijd en zit in de in de Gedragscommissie en de evenementencommissie. Het afgelopen coronajaar heeft er wel voor gezorgd dat er voor beide commissies weinig te doen was op V.O.C.

    Zoals Bart vorige week al aangaf zijn wij tegenwoordig het geweldige zaterdag 2 (stap terug nadat wij ons zelfs enkele jaren zaterdag 1 mochten noemen). Het grootste gedeelte van het team is nu toch al wel lang bij elkaar en een aantal jongens spelen al samen sinds de F- en E-jeugd..
    Los van het niet kunnen spelen van wedstrijden
     (en de 3e helft) hebben wij door corona nu ook al 2 keer ons jaarlijkse teamweekend moeten uitstellen en een hoop gemist op Europees culinair en cultureel gebied.

    Dankzij de tijd die vrij is gekomen heb ik afgelopen jaar thuis wel wat klussen opgepakt. Zo heb ik nu een balkonbar en is het laatste succesvol afgeronde project een nieuwe badkamer. Verder probeer ik elke week een rondje te maken met mijn racefiets en ben ik blij dat wij nu weer mogen voetballen.

    Binnenkort zal het fluiten van jeugdwedstrijden ook wel weer beginnen en ik ben dan ook wel heel erg benieuwd hoe het met Roberto Wiredu gaat en wat hij het afgelopen jaar heeft gedaan!