• Al eerder schreef de VOCabulaire over de bijzondere hobby van de beheerder van de V.O.C.-shop, Kees Verhaar: elpees maken! Een wens die hij op dat gebied had gaat nu in vervulling, namelijk het uitbrengen van een kerstelpee. Aanstaande zondag is de presentatie! V.O.C.'ers zijn daar uiteraard van harte welkom.

    Op de plaat 'Met Kerstmis ben ik blij' staan twaalf zelfgeschreven, originele kerstliedjes, opgenomen met producer Mark Snijders en diverse Rotterdamse artiesten en vrienden. Muzikale gasten als Joris Lutz, Esther Hart, Nancy Bruijs, Kiki van Deursen, Roderik Faasen en Kinderkoor Prettig Weekend zingen de sterren van de hemel op de knalrode vinylplaat.

    'Met kerstmis ben ik blij' wordt aanstaande zondag 11 december gepresenteerd tijdens het optreden genaamd 'Een Mooie Kerstdag met Kees', op de Kerstmarkt in Arboretum Trompenburg. Adres: Honingerdijk 86 in Rotterdam. Aanvang 15:00  (reguliere entree prijzen, maar met Musemkaart, Rotterdampas of Jaarwandelkaart gratis toegang). Tot zondag!