• Die Corona-time out heeft mij wel goed gedaan.

  • Ik ben Aase Henschien 57 jaar, V.O.C.'er sinds 2007, voetbalmoeder, voetbalvrouw, voetbaltrainster.

    Na het inspirerende stukje van Gérard kreeg ik de bal doorgespeeld. Ik kop hem graag in, temeer de lat niet al te hoog ligt dit seizoen en ik ondanks alle gestaakte wedstrijden het niet eens zo erg vind dat ik buitenspel sta! Het geeft best wat rust…

    De weekenden zonder V.O.C. bevallen mij prima. Nadat ik jarenlang langs de lijn heb gestaan en als mega trouwe supporter zo ongeveer vanaf 2007 alle wedstrijden van mijn zoon Quinten heb gevolgd. En ik hem ook meerdere keren half doormidden geschopt heb zien worden met als hoogtepunt/dieptepunt dat ik verrot gescholden werd door een tegenstander en vervolgens zag dat Quinten,s vader, Albert Jan, zijn jas uittrok en zich klaar maakte om een robbetje te gaan vechten, ik er sowieso wel klaar mee was. Dus die Corona-time out had voor mij wel een goede score! 

    Ik trap zelf ook graag een balletje maar doe dit op een beduidend minder niveau dan voorheen. Met 5 jarigen gaat dit lekker. Want het is nu niet zo dat ik niks meer te doen heb op V.O.C. Met vijfentwintig 5 jarigen sta ik al ca 10 jaar met veel plezier nog elke week op het veld om ze de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Althans dat probeer ik. Tevens zijn deze schattige kabouters een fijne wissel voor die puberende testosteron “moord-machines” en passen op dit moment beter bij mij.  De weekenden laat ik aan de ouders/hulp trainers over die dan met de kleintjes een balletje trappen op V.O.C. En laat mij vanuit mijn eigen “dugout“ graag informeren over de tussenstand/eindstand van JO-19. Helemaal goed zo!

    Aase Henschien