• Ruim voor de Kerst is er nog meer goed cricket nieuws te melden. We hebben eerder al bekend gemaakt dat Chris Smith aan het roer van de Cricket Academy komt te staan. Nu kunnen we melden dat Corey Rutgers en Fred Klaassen V.O.C. vanaf komend seizoen gaan versterken.

    De 28-jarige Australiër Corey Rutgers kennen we goed van afgelopen jaar bij HBS en zijn rol bij het Nederlands elftal. Zijn enthousiasme en drive om bij V.O.C. iets moois neer te zetten is aanstekelijk. Met 634 runs als top order batsman en in de begeleiding van jong talent heeft hij een belangrijke rol gehad bij de ontwikkeling van HBS.

    De 25-jarige Fred Klaassen komt over van VRA. Fred zal zich vooral richten op individuele coaching van bowlers en helpen bij het onderhoud van het graswicket. Uiteraard gaan we de left-arm openingsbowler ook op het veld bewonderen. Afgelopen zomer heeft Fred zijn debuut gemaakt voor het Nederlands elftal. In de Topklasse was hij dit seizoen de leading wicket taker met maar liefst 38 wickets.

    Wij zijn blij met de komst van Fred en Corey. Met hun ervaring, kwaliteit en topsport mentaliteit zijn zij een zeer welkome versterking voor de club.