• Verhuurmogelijkheden

  De accommodatie aan de Hazelaarweg dient vanzelfsprekend in de eerste plaats te voorzien in de sportbehoefte van onze leden. Omdat V.O.C. zowel een voetbal- als een cricketvereniging is, zijn wij het gehele jaar geopend. In grote lijnen kan men stellen dat de club van mei tot en met augustus ingericht is als cricketaccommodatie en in de maanden september tot en met april als voetbalaccommodatie. Van enige overlap is altijd sprake, omdat de voetbal- en cricketbond hun programma’s niet op elkaar afstemmen.
  Instanties of individuen die onze accommodatie willen afhuren dienen hun wensen goed af te stemmen met de agenda van de club. Zeker op werkdagen is er ruimte om sportdagen, bedrijfstoernooien e.d. te faciliteren. De prijs voor het huren van een sportveld bedraagt 55 euro per uur. Vanzelfsprekend is het clubhuis in dergelijke gevallen geopend.

  Het afhuren van het clubhuis voor feesten en partijen is niet toegestaan. Vanuit de regelgeving die ons door de overheid wordt opgelegd, mag het clubhuis alleen geopend worden in relatie tot sportevenementen, of voor extra activiteiten die gericht zijn op de leden van V.O.C.

  Voor het afhuren van de sporthal verwijzen wij hier naar de pagina De hal

  Indien u geïnteresseerd bent om gebruik te maken van onze accommodatie, verzoeken wij u contact op te nemen:
  Fred van Roon
  010 4224918
  verenigingscoordinator@voc-rotterdam.nl