• De Hal

  Sinds 1 september 2003 is de V.O.C.-sporthal in gebruik. Met een bruikbaar vloeroppervlak van 389 m2 ( 32.40 m lang en 12 m breed ) is de hal  voor vele doeleinden te gebruiken.

  In eerste instantie is de hal gebruiksklaar gemaakt voor indoor crickettrainingen. Naast het Nederlands elftal en de geselecteerde jeugd hebben vele cricketclubs inmiddels de weg naar de hal gevonden. Als icing on the cake mochten wij in de zomer van 2004 gastheer zijn van de nationale teams van Australië team en India.

  Alle gebruikers van de hal (inclusief de nationale en internationale toppers) zijn tot nu toe zeer tevreden. De hal, wanneer cricket-klaar, bestaat uit 3 netten met een fantastische batting ondergrond. Bij een hallengte van 32.40 m is er een flinke ruimte voor de aanloop van de bowler. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een BOLA bowlingmachine.

 • Beschikbaarheid van De Hal

 • Als de hal beschikbaar is betekent dat overigens niet dat je ook gegarandeerd gebruik kan maken van de hal. Immers het complex moet ook open zijn, er moet een beheerder aanwezig zijn en er kunnen al andere aanvragen lopen voor het gewenste tijdstip.

  Reserveren
  Er zijn een paar mogelijkheden om van de hal gebruik te maken:

  a) Een vaste tijd gedurende een langere periode
  De hal reserveren voor een vaste tijd gedurende een langere periode. Deze optie wordt veel gebruikt door clubs die hun wintertraining gestructureerd willen opzetten en hun leden een vaste trainingstijd willen bieden. Een aanvraag voor reserveren kan alleen via een email naar crickethal@voc-rotterdam.nl  Stuur bij het verzoek een volledig ingevuld Verhuur-Excel-sheet. Download de in te vullen Verhuur-sheet hier.

  b) Incidenteel gebruik voor een club:
  Je kan de hal ook incidenteel gebruiken. Kijk op de website of de hal beschikbaar is en stuur een email naar crickethal@voc-rotterdam.nl  Stuur bij het verzoek een volledig ingevuld Verhuur-Excel-sheet. Download de in te vullen Verhuur-sheet hier.

  Belangrijk te weten is dat gebruik van de hal alleen mogelijk is indien vooraf de huur is overgemaakt op de rekening van V.O.C. (NL15ABNA0443939802 tnv RC & VV V.O.C. onder vermelding van huur crickethal en de naam van uw vereniging)

  Prijzen (per 1 januari 2019)
  De kosten voor het gebruik van de  hal verschillen per optie.

  Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

  Wat 1 mei t/m 31 oktober 1 november t/m 30 april
  1 net € 16,- per uur € 21,- per uur
  2 netten € 32,- per uur € 42,- per uur
  3 netten € 42,- per uur € 58,- per uur
  bowlingmachine € 11,- per uur € 11,- per uur

  In geval van incidenteel gebruik van de hal dient het bedrag van te voren voldaan te worden alvorens je gebruik kan maken van de hal.

  Voor andere dan cricket-doeleinden is de hal ook bruikbaar, rekening houdend met de afmetingen en de kunstgras ondergrond die in 2006 is aangelegd. De hal is ingericht met verwarming en goed licht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingscoördinator Fred van Roon of via 010 4224918. Fred is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 16:00. Boekingen kunnen alleen via crickethal@voc-rotterdam.nl 


  Belangrijke Mededeling
  Het gebruik van de hal is volledig voor eigen risico. V.O.C. sluit nadrukkelijk alle aansprakelijkheid uit, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van de hal en/of (gebruik van) de apparatuur die daarin staat opgesteld.