• Ik ben Brian Bakker en ik speel voetbal in het prachtige 5de elftal van onze club. Dit (soms ondergewaardeerde) gemêleerde gezelschap van vrienden speelt grotendeels al meer dan 20 jaar met elkaar bij VOC.  

  Al van kleins af aan speel ik voetbal op VOC en mijn eerste trainers waren de heren Schooneveld en Visser. Dit prachtige trainersduo zorgde voor veel spelvreugde op het zanderige trainingsveld aan de Overschiese Kleiweg. Daarnaast heb ik ook vele jaren cricket gespeeld onder de leiding van de legende Tony Opatha. Aan de kwaliteit van de trainers heeft het in ieder geval nooit gelegen! 

  Ik was de afgelopen 3 jaar ook onderdeel van de Lustrum commissie. We hebben er veel tijd en aandacht aan besteed om het 125-jarig bestaan groots en memorabel te vieren. Spijtig genoeg kunnen we de plannen nu niet realiseren, maar wat in de het vat zit verzuurt niet! 

  Dit jaar is voor mij echt fantastisch begonnen, want ik heb het mooiste moment van leven meegemaakt. Op 3 januari j.l. ben ik namelijk de trotse papa geworden van mijn eerste dochter Lotte Bakker. 

  Jullie kunnen je dan wel voorstellen dat mijn weekenden behoorlijk zijn veranderd sinds corona en het vaderschap. Mijn weekenden zijn dus nu o.a. gevuld met luiers, wiegen, wandelen en knuffelen. Als je het nog niet hebt meegemaakt klinkt dit niet misschien niet al te best, maar ik geniet er enorm van. 

  Ik kijk ernaar uit om jullie weer te begroeten op VOC. Geniet zoveel mogelijk, want de tijd is niet te vatten! 

  Wat zou Donald Hollenberg dit weekend aan het doen zijn?