• Beste V.O.C.’ers,

  Daan, bedankt voor de nominatie.

  Na vele weken wachten is het ook eindelijk mijn beurt. Ik ben Tijs te Duits en 22 jaar oud. Op mijn vijfde begon ik met voetballen, maar al snel werd duidelijk dat ik het toch beter bij keepen kon laten. De keus was toen snel gemaakt waar ik tot op heden geen spijt van heb gehad.

  Ook voor mij is dit mijn eerste seizoen bij V.O.C.. Vorig jaar ben ik van ASWH gekomen omdat ik natuurlijk graag minuten wilde maken en die kans bij V.O.C. groter was dan in de tweede divisie. Ik kon om precies te zijn maar 1 keer meetrainen, omdat toen de eerste lockdown roet in het eten gooide. Dankzij de vele goede verhalen die ik gehoord had koos ik voor V.O.C. en ben ik nog steeds blij met deze keus.

  Na een lange tijd wachten kunnen we toch eindelijk weer trainen en genieten van het mooiste spelletje dat er is. Helaas zullen we het voorlopig nog moeten doen zonder wedstrijden, maar hoop ik wel dat daar snel verandering in komt! Vorige week werd mij ook weer duidelijk dat de keeper meestal niet de beste voetballer is en had ik een abonnement afgesloten voor het midden van de rondo. Waar ik eerst blij was dat we mochten trainen was dat toen wel even anders.

  Naast het voetbal ben ik in 2019 met de studie econometrie en operationele research aan het Erasmus begonnen en zit ik nu in mijn tweede jaar. Hiervoor heb ik 1 jaar in Amerika gestudeerd maar leek mij het ook leuk om van het studentenleven in Nederland te genieten. Veel kwam daar niet van maar er is nog genoeg tijd om dat in te halen.

  Nu er toch eindelijk een einde aan het corona tijdperk lijkt te komen hoop ik dat iedereen snel weer kan genieten van het “normale” leven.

  Bij deze nomineer ik de penaltyspecialist Juanito voor het schrijven van het volgende stuk!