• Beste V.O.C.’ers,

  Voor het inroosteren van mijn diensten voor de komende maanden in het ziekenhuis rooster ik nog altijd de dinsdag- en donderdagavonden vrij, tegen beter weten in, maar in de hoop dat Rutte aankondigt dat er ook boven de 18 jaar weer gevoetbald mag gaan worden. Alles went maar ik hoop niet dat dit gaat wennen. De weekenden zijn tegenwoordig erg rustig. Ook de biertjes smaken tegenwoordig iets minder zonder de gezelligheid die er normaal gesproken bij hoort. Om mijn hoofd in deze tijden even leeg te maken, heb ik al menige rondjes door Rotterdam hardgelopen. Samen met mijn huisgenoten maken we er maar een competitie van om onze tijden hierin steeds te verbeteren.

  Nog altijd staat de marathon van Rotterdam gepland in oktober van dit jaar en gebruik ik deze kilometers op mijn hardloopschoenen als goede voorbereiding hierop. Ook mijn actie voor Support Casper, een stichting die onderzoek naar alvleesklierkanker helpt mee te financieren, stopt niet. Samen met Lars van der Linde (V.O.C. 2) hebben wij al heel veel geld weten op te halen voor dit goede doel. Alle euro’s die dit bedrag aanvullen, zijn meer dan welkom.

  Terugkomend op het voetbal. Pas als je iets niet hebt, ga je het missen.

  Ondanks dat ik mij volledig heb gericht op mijn maatschappelijke carrière weet ik zeker dat ik de komende jaren niet zal stoppen met voetballen. En zolang ik in de buurt van Rotterdam blijf, zal dat bij V.O.C. zijn!

  Ik houd vertrouwen en heb goede hoop om jullie later dit jaar weer allen te kunnen zien op en langs de velden.

  Hopelijk tot snel en ik kijk nu al uit naar alle feestjes rondom het lustrum!

  Ik nodig Tom Wigmans hierbij uit om volgende week zijn verhaal te doen.