• Aan alle V.O.C.’ers,

  Dank je Tom voor de nominatie.

  Ik heb dankzij de Coronatijd veel aan mijn linkerbeen mogen werken.

  Ben zometeen heel benieuwd hoe jouw topsnelheid is verbeterd als we weer mogen @tomwigmans.

  Normaal gesproken zou ik nu samen met mijn medespelers in het clubhuis zitten aan onze ontbijttosti’s omdat we 10 uur verzamelen toch eigenlijk wel te vroeg vinden om thuis te ontbijten. Toch fijn dat ik nu de afgelopen tijd rustig heb mogen genieten van het ontbijt.

  Toch is het niet mogen voetballen in het weekend een groot gemis. Al sinds de toenmalige F’jes loop ik met een bal rond op V.O.C.. Een vaste prik in de kalenderweek van de familie. Een moeder die looptrainingen gaf, een vader met de tactische meesterzetten en een broer die net zo voetbalgek is als ik. Vaak ook in dezelfde kou als dat van deze week.

  Het weer van de afgelopen weken doet me ook erg denken aan al die trainers die we hebben gehad, die vaak door weer en wind ons training gaven. Respect!

  Door de Coronatijd heb ik veel mogen werken aan mijn eigen bedrijf in de installatietechniek. Na een paar maanden van stagnerende cijfers door de onzekere tijd die Corona met zich meebrengt, lopen we nu toch best alweer aardig met zelfs enige groei in het vooruitzicht! Vooralsnog wordt onze markt niet heel hard getroffen door de crisis. Daar mag ik alleen maar blij mee zijn, want helaas is dat niet voor iedereen zo. Gelukkig kan ik dankzij mijn werk ook nog voldoende op pad naar onze projecten en ben ik niet vaak aan huis gekluisterd, waar ik persoonlijk wel blij mee ben. Al zou dat op dit moment ook geen straf zijn omdat ik net verhuisd ben naar het prachtige Kralingen.

  Daarmee besef ik me een bevoorrecht mens te zijn in deze moeilijke tijd.

  Maar wat verlang ik toch weer naar de collectieve strijdlust op het veld elke zondag, de grappen (ook de slechte) en de gezelligheid in de kleedkamer, de 3e helft met de selectie op donderdag en zondag. En natuurlijk het jaarlijkse trainingskamp wat ongeveer rond deze tijd georganiseerd zou zijn.

  Ik verlang zelfs weer naar de krachtoefeningen van Bas Zuiderent op dinsdag en het tussentijdse geklaag.

  Laten we hopen dat we deze wekelijkse stukjes snel kunnen schrappen en iedereen weer snel bij elkaar kan komen op V.O.C..

  Succes aan alle V.O.C.’ers die op dit moment nog mogen genieten van het spelletje, wij zijn erg jaloers!

  Het stokje gaat over naar de V.O.C.’er met de beste kopbal en de langste 3e helft, waar vaak ook nog een verlenging aan wordt vastgeplakt waardoor hij vaak zelf V.O.C. als laatste afsluit @sebasquispel.