• Aankondiging lancering Clubapp V.O.C. voor alle leden

 • Op maandag 6 juni aanstaande krijgen alle leden per e-mail een uitnodiging om de V.O.C. Clubapp te downloaden.

  Het is de bedoeling dat deze Clubapp - uitsluitend voor leden van V.O.C. - toegang gaat bieden tot het vinden van leden, de clubagenda, clubnieuws, teaminformatie (uitslagen, wedstrijden, trainingen, etc). De Clubapp is uiteraard AVG-proof. De bedoeling is om de aan de V.O.C.-website gekoppelde gesloten ‘Mijn omgeving’ van de V.O.C.-website te vervangen en de informatie op de V.O.C.-website beter vindbaar te maken zodat de leden en de diverse commissies en het bestuur elkaar makkelijker kunnen vinden en bereiken en informatie makkelijker gedeeld kan worden. De V.O.C.-website blijft wel bestaan, maar dan vooral - in uitgeklede vorm - als uithangbord naar buiten toe. Heeft u de uitnodiging niet ontvangen, kijk dan even in uw spamfolder en bedenk goed welk e-mailadres u bij V.O.C. heeft opgegeven.

  Privacy
  De ClubApp bevat persoonsgegevens. Zodra de App is gedownload, kan ieder lid zelf bepalen welke persoonlijke gegevens getoond worden door de privacy instellingen aan te passen in de App bij ‘Mijn lidmaatschap’. Hier kunnen nu - maar ook in de toekomst - wijzigingen in adres en contactgegevens worden doorgevoerd zodat V.O.C. altijd actuele gegevens heeft.

  Registreren
  Registreer je met je e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen en maak een wachtwoord aan om toegang te krijgen.

  Inloggen en registeren met gedeeld e-mailadres ClubApp
  Wanneer het e-mailadres in onze administratie meerdere keren voorkomt, bijvoorbeeld bij een ouder en kind of bij partners, dan kan er éénmaal een account aangemaakt worden in de ClubApp. Het is dan noodzaak om de inloggegevens binnen het gezin met elkaar te delen. Indien er meerdere lidmaatschappen geregistreerd staan op één e-mailadres, zullen er ook meerdere uitnodigingen worden ontvangen om de app te downloaden.

  1. Installeer de ClubApp en maak een account aan met je e-mailadres
  2. Deel deze gegevens binnen jouw gezin
   De andere gezinsleden kiezen na installeren voor [Inloggen] en loggen in met de reeds verkregen accountgegevens
  3. Wanneer ingelogd in de app, zie je kort onder in het scherm als welk gezinslid je de app bekijkt. Klik hier op [Wissel] om een ander gezinslid te kiezen.
  4. Tussentijds wisselen is ook mogelijk
   - Klik op het menu en de naam van het gezinslid wordt getoond
   - Klik op [Wissel] om van gezinslid te wisselen

  Ook belangrijk
  Sluit de app af zonder uit te loggen, zodat je bij het opstarten automatisch ingelogd bent.

  Tot slot
  De Clubapp zal niet direct volledig functioneel zijn; het is een ‘work in progress’ waar hard aan gewerkt wordt. De Clubapp zal beetje bij beetje gevuld worden.