• Bericht voor alle teams: nieuwe maatregelen per 15 januari

  Met ingang van 15 januari zijn de volgende Corona-regels van kracht:

  Binnenruimtes

  1. Het clubhuis is helaas nog gesloten.
  2. De kleedkamers en de hal zijn open. Spelers boven de 18 moeten een Corona toegangsbewijs hebben om de binnenruimtes te gebruiken. Met uitzondering van personeel en vrijwilligers in functie.
  3. In de binnenruimtes zijn mondkapjes verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten (en douchen nemen wij aan…)

  Publiek nog steeds niet toegestaan

  Sportlocaties zijn alleen toegankelijk voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Onderlinge wedstrijdjes en trainingen zijn dus zonder publiek. We gaan er vanuit dat een begeleidingsteam bestaat uit maximaal 3 vrijwilligers per team.

  Voetbal en cricket

  Zowel de jeugd als de volwassen mogen weer binnen (zie boven) en buiten trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Wedstrijden tegen externe clubs kunnen helaas nog niet plaatsvinden.

  Als bestuur streven we ernaar om iedereen zo veel mogelijk te laten sporten, binnen de regels die de overheid ons oplegt. Wij zijn dan ook erg blij dat iedereen weer het veld op en de hal in mag! Dankzij onze vele vrijwilligers kunnen we dit doen. Maar we rekenen op alle leden en hun ouders. Leef de regels na, ook als er onverhoopt geen corona coaches bij de poort staan.

  Voor vragen of opmerkingen over de aanpak, of als je iets wilt organiseren, kun je contact opnemen met de Corona-coördinator Masja Zandbergen.

 • Ouder nieuws

  1 van pagina 139

 • Het bestuur van V.O.C. vraagt graag uw dringende aandacht voor de volgende coronamaatregelen op V.O.C.: link. Houd de website de komende tijd goed in de gaten voor nadere mededelingen. Wij vertrouwen en rekenen graag op ieders medewerking.  

 • Zin om te voetballen bij de allermooiste club van Rotterdam? Laat je ouders je dan snel opgeven bij V.O.C.

  Iedereen is van harte welkom op V.O.C., maar zeker voor meisjes geboren in 2011, 2012 of 2013 en jongens geboren in 2008 of 2009 is er ruimte.

 • VOCabulaire Digi

  12 van pagina 12

 • Twitter

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  17 jan

  De VOCabulaire 2021 viel in december al bij iedereen op de mat, nu is hij ook online te lezen. Net als de andere VO… Lees meer

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  1 jan

  Van harte gefeliciteerd V.O.C.-ers

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  16 dec

  RT @T20WorldCup: A man who left his mark in his maiden #T20WorldCup campaign. Max O’Dowd was Netherlands’ top run-scorer at the 2021 tourn…

 • Agenda


 • Volgende wedstrijd V.O.C. 1

  Volgende wedstrijd

  Competitie

  VOC

  VS

  Alphense Boys

  06 februari 202214:00 uur
  Sportpark VOC hoofdveld

  dag

  uur

  min

  sec
 • Heb je iets te delen met alle voetbal en cricket liefhebbers van V.O.C.?

  Heb je een leuk bericht voor op de website of de socials? Laat het ons weten en stuur een bericht naar de communicatie-commissie. Niet omdat we zelf niets kunnen bedenken maar gewoon omdat wij niet alles zien en horen. Dus heb je een leuk, ontroerend, spannend of bijzonder verhaal dan horen wij dat graag. Meer info vind je op onze pagina.