• Ouder nieuws

  47 van pagina 63

 • Vraag jij je wel een af wie dat leuke toernooi heeft georganiseerd waar jouw kind het nog steeds over heeft? Verbaas je je nooit over de vele berichten op social media? Wie was die aardige man bij de kennismaking eigenlijk? [...]

 • Twitter

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  17 apr

  RT @cambo_19: Congrats to @KNCBcricket ‘s @freddieklaassen on his debut for @KentCricket ...2 wickets in an encouraging start!! #bigred @V…

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  17 apr

  🏏Prof debuut voor @freddieklaassen in Engeland 🔥👏🏻 Lees meer

  V.O.C.-Rotterdam

   @VOCRotterdam

  16 apr

  RT @KNCBcricket: Opening Jeugd cricketseizoen op VOC 🏏 Voor alle jeugdcricketers van Nederland vindt op zondag 28 april een waanzinnige ope…

 • Agenda

 • Programma V.O.C. 1

  DatumWedstrijdAccommodatieDetails
  22 apr. 14:00DHC 1 - VOC 1Sportpark Brasserskade
  12 mei. 14:00VOC 1 - Groeneweg 1Sportpark VOC
  19 mei. 14:00GLZ Delfshaven, rvv 1 - VOC 1Sportpark Nieuw Vreelust
 • Voor alle jeugdcricketers van Nederland vindt op zondag 28 april een waanzinnige opening van het cricketseizoen plaats op VOC (Hazelaarweg 7) in Rotterdam.

  De Topklasse landskampioen van 2018, VOC, neemt het op tegen een KNCB XI in een T20 wedstrijd, met o.a. Stephan Myburgh, Sikander Zulfiqar, Saqib Zulfiqar en Sebastiaan Braat.
  Bij VOC spelen natuurlijk de eigen Internationals mee: openingsbatsman Max O’Dowd, wicketkeeper Scott Edwards en natuurlijk captain van VOC en het Nederlands team Pieter Seelaar.

  Activiteiten onder begeleiding van ONZE ORANJE MANNEN & VROUWEN!

  Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er een ruim anderhalf uur durende clinic, verschillende spellen en activiteiten die worden begeleid door het volledige KNCB team en de internationals van VOC.

  Na ongeveer het eerste uur is er een 15 tot 20 minuten durende ‘Kids persconferentie’, waar de kinderen hun vraag mogen stellen aan een aantal Oranje spelers/speelsters, onder wie de captain van het Nederlands Elftal.

  Als de teams een uur voor de start van de wedstijd beginnen aan hun warming-up, gaan de aanwezige KNCB-coaches verder met activiteiten.
  Na deze activiteiten en de warming-up kun je de landskampioen van 2018 tegen de Oranje-mannen zien spelen.
  Geef je hier nu snel op en ga aan (de) slag met de mannen van de Oranje.

  Programma

  Aanwezig 10:45 uur
  Start activiteiten (1) 11:00 uur
  Start Kids persconferentie 12:10 uur
  Activiteiten (2) 12:40 uur
  Start T20 wedstrijd (VOC v KNCB-XI) 13.30 uur

  Bron: KNCB