• Bericht voor alle teams: nieuwe maatregelen per 29 november

  Vanaf maandag 29 november zullen de trainingen voor alle teams die eindigen of beginnen na 17.00 uur geen doorgang vinden omdat het VOC complex vanaf 17.00 gesloten moet zijn.

  Voor alle spelers van jeugdteams die hierdoor niet kunnen trainen organiseren we op 2 momenten in de week een instuiftraining. Deze instuiftrainingen vinden plaats op dinsdag en donderdagmiddag van 15.45 tot 16.45. De trainingen worden per jaarlaag georganiseerd (bijv. alle JO16 spelers trainen met elkaar).

  We willen zoveel mogelijk spelers de mogelijkheid bieden in ieder geval 1x per week te trainen. Verzoeken om extra trainingen door een enkel team willen we voor de eerstkomende periode niet honoreren.

  De kleedkamers zullen niet geopend zijn. Omkleden of douchen na afloop is helaas niet mogelijk aangezien het complex om 17.00 uur gesloten moet zijn. Wij vragen alle spelers om omgekleed op VOC te komen en ook weer in voetbaltenue te vertrekken.

  Over de jeugdwedstrijd komend weekend wachten we nog op communicatie van de KNVB. Wij nemen aan dat de competitiewedstrijden (mits eindigend voor 17.00 uur) gewoon doorgaan. Daar kan dus nog verandering in komen.

  Check daarom regelmatig onze berichtgeving op de VOC website.

  Actuele coronamaatregelen
  Per 28 november geldt een sluitingstijd voor onze accommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur. Ook vrij voetbal is dan niet toegestaan.

  Publiek niet toegestaan

  • Wedstrijden binnen en buiten worden gespeeld zonder publiek. Ook bij trainingen en andere activiteiten is geen publiek.
  • Parkeren vind weer plaats op de Hazelaarweg. In ieder geval op woensdagmiddag, zaterdag en zondagochend, wanneer er veel jeugd speelt, zal het parkeerterrein afgesloten zijn.
  • Trainers, arbitrage, managers en rijouders van bezoekende teams zijn van harte welkom.
  • Sportclubs van uitspelende teams beperken het aantal ouders tot een minimum. Wij hanteren als stelregel een maximum van 6 begeleiders voor onze bezoekende teams en vragen de teams te verzamelen voor de poort en gezamenlijk naar binnen te gaan.
  • We hanteren maximaal 3 begeleiders voor thuisspelende teams.

  Mondkapje en coronatoegangsbewijs (CTB) op de accomodatie
  Een coronatoegangsbewijs en mondkapje (bij verplaatsing) zijn verplicht in de binnenruimtes van onze accomodatie (kleedkamer, toilet, bestuurskamer, clubhuis) en het buitenterras. Let op: er is een uitzondering op het CTB voor trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage en alle andere vrijwilligers.

  Een zitplaats is verplicht in het clubhuis.

  Invoering 1,5 meter afstandsregel
  Iedereen boven de 18 jaar is verplicht de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen tot andere volwassenen en tot kinderen ouder dan 13 jaar. Jeugd van 13 tot 18 jaar hoeft onderling geen afstand te houden en kinderen jonger dan 12 ook niet tot elkaar en tot volwassenen. De 1,5 meter afstand houden is niet verplicht op locaties waar een coronatoegangsbewijs verplicht is en ook niet als dit de sportbeoefening in de weg staat. Er mag dus zonder beperking gevoetbald en gecricket worden.

  Wij hopen dat iedereen zich uit zichzelf aan deze verscherpte regels houdt en dat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat iedereen nog steeds lekker kan blijven voetballen en cricketen!

  Voor vragen of opmerkingen over de aanpak, als je iets gaat organiseren óf als je mee wilt helpen als corona coach, kun je contact opnemen met de Corona-coördinator Masja Zandbergen, vicevoorzitter@voc-rotterdam.nl

 • Ouder nieuws

  2 van pagina 138

 • Het bestuur van V.O.C. vraagt graag uw dringende aandacht voor de volgende coronamaatregelen op V.O.C.: link. Houd de website de komende tijd goed in de gaten voor nadere mededelingen. Wij vertrouwen en rekenen graag op ieders medewerking.  

 • Zin om te voetballen bij de allermooiste club van Rotterdam? Laat je ouders je dan snel opgeven bij V.O.C.

  Iedereen is van harte welkom op V.O.C., maar zeker voor meisjes geboren in 2011, 2012 of 2013 en jongens geboren in 2008 of 2009 is er ruimte.

 • Heb je iets te delen met alle voetbal en cricket liefhebbers van V.O.C.?

  Heb je een leuk bericht voor op de website of de socials? Laat het ons weten en stuur een bericht naar de communicatie-commissie. Niet omdat we zelf niets kunnen bedenken maar gewoon omdat wij niet alles zien en horen. Dus heb je een leuk, ontroerend, spannend of bijzonder verhaal dan horen wij dat graag. Meer info vind je op onze pagina.